PAO Course Managing Large Infrastructure Projects

‘Nederland staat voor een uitdaging om in een steeds complexere samenleving, projecten op het gebied van mobiliteit en infrastructuur te blijven realiseren. Hoe doen andere Europese landen dit? Wat zijn interessante ontwikkelingen voor de Nederlandse situatie en wat kunnen we leren van deze spiegel?
In deze cursus nemen projectmanagers, specialisten en wetenschappers u mee in een reis vol infrastructuur ervaringen op het gebied van het managen van risico’s, stakeholders, financiën, contracten etc. Stapt u op op deze projectmanagement – reis?’

De PAO cursus ‘Managing Large Infrastructure Projects’ bouwt voort op de ervaringen en inzichten die zijn verkregen uit het NETLIPSE Project  (zie publicatie ‘Managing Large Infrastructure Projects’) en het promotietraject dat leidde tot de dissertatie ‘Playing with Complexity’.

In de cursus komen naast de hoofdbevindingen over het managen van grote infrastructurele projecten ook een aantal zeer relevante thema’s aan bod. Voor meer informatie, klik hier.